Hvordan bruke Magic Mouse og ArchiCAD

ArchiCAD 14 og oppover har innebygd støtte for Apples Magic Mouse.
For å aktivere pan funksjonen gå til Options > Work Environment > Mouse Constraints and Methods og velg alternativet som du foretrekker.

Denne funksjonen er tilgjengelig for både på Mac og PC.

http://helpcenter.graphisoft.com/tips/archicad/documentation/how-to-use-magic-mouse-in-archicad-14/

Har du Mac kan du også laste ned en gratis app som heter MagicPrefs som skal gjøre det lettere å få ønskede innstillinger:

http://magicprefs.com/

0 Kommentarer

logg på hvis du vil legge inn en kommentar.