TEK-sjekk geometridata eksport fra Archicad

NB! Sintef har besluttet å ikke oppdatere eller vedlikeholdt dette produktet videre, det vil derfor heller ikke være tilgjengelig for fremtidige versjoner av Archicad. Les mer her.

Les mer om alternativer/andre løsninger her.

Denne tilleggs applikasjonen for ARCHICAD høster geometrisk informasjon slik som areal og volumdata fra BIM-modeller, for videre bruk som inndata i energiberegning og merking. Applikasjonen tar utgangspunkt i NS 3031 og de krav som er satt til areal og volum beregninger der.

Tilleggs applikasjonen tilbys gratis til våre norske kunder, samt studenter, lærere og skoler.

NB! Les vår enkle og forklarende veiledning før du starer med å installere.

Last ned:

Applikasjonen leveres «As is» (som den er). Man er selv ansvarlig for kontroll og rutiner for å kvalitetssikre resultatene som genereres. Graphisoft Norge tar ikke ansvar for feil eller mangler som evt. kan oppstå ved bruk av denne applikasjonen. Tillegget supporteres ikke og innbefattes ikke i VIP-avtalen. Les forøvrig brukermanualen.