Åpne/Migrere eldre prosjekter i ArchiCAD 20

Denne videoen viser den enkleste metoden for å åpne eldre prosjekter, migrere biblioteker og hente inn de nye favorittene i ARCHICAD 20:

Her ser man hvordan enklest migrerer Temwork-prosjekter fra BIM Server 19 over til BIM Server 20:

Det er skjedd mye med biblioteket i v20. Spesielt vinduer og dører har fått en rekke nye valg og muligheter. Når man har prosjekter som skal pågå i lang tid fremmover, kan det derfor lønne seg å bytte over til f.eks. det nye vindu- og dørbiblioteket i v20. NB! Dette bør man kun gjøre om man ikke har f.eks. startet å sende ut skjema etc.

Vedlagt (nederst) finnes også dokumentet som viser hvordan man kan oppdatere/lage kontormal som blant annet tar for seg import av master-layouts, attributter og favoritter.

0 Kommentarer

logg på hvis du vil legge inn en kommentar.