ArchiTerra

ArchiTerra er et rimelig tillegg til ArchiCAD som gir økt funksjonalitet for terreng og landskapsforming. En terrengmodell kan dannes fra: DXF-filer, tekst filer med x-, y- og z-koordinater, eller direkte fra SOSI-fil. Terrengmodellen kan også lages manuelt. En terrengmodell kan enkelt redigeres og suppleres med veier, bygninger, trær etc. og man kan kombinere funksjoner fra ArchiTerra med objekter og verktøy fra ArchiCAD. Man kan enkelt farge deler av modellen, generere lengdeprofil på veier, og finne kotehøyder hvor som helst i terrenget. Verktøyet gir mange timers tidsbesparelse i forhold til å lage like detaljerte terreng manuelt, det innehar også funksjoner for å kunne filtrere ut koter for å gjøre komplekse terreng lettere å håndtere inn i ArchiCAD.

Lisensen kommer som en egen lisensnøkkel og må sendes per post. Den vil være ferdig ladet med lisens når den kommer frem. Nøkkelen pleier å være klar til utsending i løpet av en-to arbeidsdager. En innføring i bruk samt installasjonsveiledning følger med i startpakken.


ArchiTerra er versjonsbasert, så når du kjøper den nå til 20 så må den oppgraderes når versjon 21 kommer for å fungere med 21. Vi tilbyr en oppgraderingsavtale som ikke koster noe å ha i seg selv, men man får en reduksjon i pris for selve oppdateringen og vi bestiller automatisk ny oppdatering når ny versjon av ArchiCAD kommer.

Det er ikke noen annen form for serviceavtale, så support utover bugs og installasjonsproblemer er i utgangspunktet ikke med i programmet, men vi strekker oss så langt kunnskapen vår rekker om det skulle være noe, viser til videoer og tips & triks.

Ta kontakt med Mina hos oss på mina@graphisoft.no for tilbud og videre spørsmål.Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

0 Kommentarer

Artikkelen er stengt for kommentarer.

Copyright © 2017 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

Levert av Zendesk