Åpne ArchiCAD-filer fra versjon 9 og tidligere i ArchiCAD 20 - Fileconverter

http://www.graphisoft.com/support/archicad/downloads/Fileconverter.html

Fra denne siden kan man laste ned eldre ArchiCAD versjoner med nyeste Hotfix. Man kan bruke disse versjonene av AC til å konvertere eldre filer til format som støttes av nåværende versjon.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

1 Kommentarer

• 0
    Avatar
    hermund

Hei.

Jeg har noen gamle tegninger i versjon 9, og har kun bibliotek tilbake til versjon 10 i Archicad 18. Hvordan får jeg tilgang på disse gamle bibliotekene (int og Norsk bibl.)?

mvh

Hermund Berntsen

HE1B AS