Hopp til hovedinnholdet

TEK-sjekk

Kommentarer

2 kommentarer

• Tom R. Holbein

Når jeg for den nye app`en til å fungere blir det helt fantastisk.

Vinduet som vises for justeringer og Layer valg kommer ikke opp.

Sikker bare en bagatell feil jeg gjør ..........noen TIPS

Tom

0
  • Mina Johnsen-Storflåten

Hei

Tenker du på det vinduet som kommer opp etter du har trykker på ArealVolumEksport og Generate Energy Calculation Model? Får du ikke opp noe overhodet etter du trykker på denne? Eller stopper den et sted i prosessen videre for deg?