Gratis Add-On for eksport av ArchiCAD geometridata til TEK-sjekk Energi (Excel) .cvs og .txt format

ARCHICAD-TEK-Sjekk_21.pngDenne tilleggs applikasjonen for ARCHICAD høster geometrisk informasjon slik som areal og volumdata fra BIM-modeller, for videre bruk som inndata i energiberegning og merking. Applikasjonen tar utgangspunkt i NS 303,1 og de krav som er satt til areal og volum beregninger der.

Tilleggs applikasjonen tilbys gratis til våre norske kunder, samt studenter, lærere og skoler.

NB! Les vår enkle og forklarende veileding før du starer med å installere.

Last ned:

Applikasjonen leveres «As is» (som den er). Man er selv ansvarlig for kontroll og rutiner for å kvalitetssikre resultatene som genereres. Graphisoft Norge tar ikke ansvar for feil eller mangler som evt. kan oppstå ved bruk av denne applikasjonen. Tillegget supporteres ikke og innbefattes ikke i VIP-avtalen. Les forøvrig brukermanualen.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

2 Kommentarer

• 0
    Avatar
    Tom R. Holbein

Når jeg for den nye app`en til å fungere blir det helt fantastisk.

Vinduet som vises for justeringer og Layer valg kommer ikke opp.

Sikker bare en bagatell feil jeg gjør ..........noen TIPS

Tom

• 0
    Avatar
    Mina Johnsen-Storflåten

Hei

Tenker du på det vinduet som kommer opp etter du har trykker på ArealVolumEksport og Generate Energy Calculation Model? Får du ikke opp noe overhodet etter du trykker på denne? Eller stopper den et sted i prosessen videre for deg?