TrussMaker

Effektiv tegning av takstoler og gitterdragere med TrussMaker.

Effektiv tegning av takstoler med TrussMaker
Man begynner med å tegne ut profilen i 2D med strekverktøyet.
Her er det lurt å bruke ulike penner der tykkelse og høyde skal være forskjellig.
Marker så alle strekene og velg Design > Design Extras > TrussMaker > Create Truss.
Under Attributes velges materiale og sett Elevation to Story & Project Zero på 0.

Definer deretter tykkelse og høyde på profilene under Truss Profiles.

Man kan også velge Rolled steel profile slik at man får et tredje parameter på profilen.
Velg Save As og lagre i prosjektbiblioteket e.l.

Resultatet er egenkomponerte takstoler klare til bestilling!