Konstruksjonverktøyet ArchiFrame

De fleste verktøy som hittil har vært på markedet beregnet for konstruksjon og maskinstyring (CAD-CAM), har krevd fordyrende spesialtilpasninger og programmering, eller vært rigide og lite brukervennlige. Derfor har markedet lenge etterspurt en mer dynamisk og helt fleksibel løsning som også gir mulighet for maskinstyrt precut og elementproduksjon.

Med den finskutviklete tilleggsapplikasjonen ArchiFrame for Archicad, kombinerer man et av verdens fremste BIM-verktøy med full frihet i konstruksjonsfasen. Arkitekter og konstruktører kan jobbe sammen i team på samme prosjekt-fil, generere stykk- og kapplisteinformasjon mens noen andre lager salgstegninger etc. Hent inn elektro, rør og ventilasjonsmodeller via IFC-formatet, få kontroll over hele prosessen fra A til Å med markedets mest fleksible BIM-løsning.
ArchiFrame håndterer både vegg-, tak- og gulv-konstruksjoner, samt at CNC-styring for Hundegger og Weinmann ligger klart til bruk i programmet.