Problemer med telefon 18.06.2018

Vår IP-telefoni leverandør har i dag problemer med en server så ikke alle hos oss får logget seg på. Frem til problemet er løst vil det derfor være sterkt redusert bemanning på telefon.

Send oss gjerne en e-post etter type forespørsel:

Support: [email protected].

Salg: [email protected]

Student: [email protected]

Annet: [email protected]

Gode kilder til selvhjelp:

I ArchiCAD: Help > ArchiCAD 21 Help, bruk Ctrl+F eller Cmd+F for å søke.

Vår YouTube-kanal: https://www.youtube.com/user/GraphisoftNorge

Utviklernes YouTube-kanal: https://www.youtube.com/user/Archicad

Utviklernes hjelpesider: http://helpcenter.graphisoft.com/

Bruk også gjerne søkefunksjonen her på våre sider for å finne frem til Tips&Triks (krever innlogging).