ArchiTerra nedlasting

ArchiTerra med SOSI-import (norsktilpasset programvareutvidelse for ARCHICAD)

ArchiTerra ny versjon!

Trykk på ikonene for å laste ned Architerra Plus 1.5 med SOSI  for ARCHICAD 22 og 23.

Windows:

NB! når du trykker på linken, kan det se ut som du må logge deg inn, det er IKKE nødvendig. Last så ned på egen disk og pakk ut.

Vi har også fått noen tilbakemeldinger om at noen få windows brukere kan oppleve at de ikke får inst. denne versjonen, Dette kan muligens skyldes inst. for rettigheter eller viruskontroll. Vi jobber med å finne årsaken til det, og vil legge ut melding så snart vi vet mer.

Mac:

NB! når du trykker på linken, kan det se ut som du må logge deg inn, det er IKKE nødvendig. Last så ned på egen disk og installer.

Les i manualen før du installer og tar programutvidelsen i bruk.

• Manualen lastes ned her
  • Kom i gang med SOSI veiledning finner du her

Nyeste versjoner benytter online lisenser

Online lisens krever tilgang til internett. Lisensen består av et brukernavn og passord og man kan enkelt  bytte på å benytte lisensen på tvers av kontors ansatte.

Kontakt salg@graphisoft.no om du har behov for oppgradering eller flere lisenser.

ArchiTerra eldre versjon!

Trykk på ikonene for å laste ned Architerra Plus 1.0 med SOSI .

WIN.jpg                              Mac.jpg

NB! For ARCHICAD 21 må man velge å bruke enten Online lisens eller WIBUkey lisens om man har begge deler tilgjengelig.

Installasjonsguide WIN Installasjonsguide Mac

WIBUkey lisens – for ARCHICAD 18-21

WIBUkey lisens er en rød lisensnøkkel som krever WIBUkey driver for å kjøre. Den single lisensnøkkelen må stå i den maskinen som skal bruke lisensen, men man kan bytte på å ha nøkkelen på tvers av maskiner. Denne typen lisens er ikke tilgjengelig for kjøp av nye lisenser lenger, men de som allerede har kan fortsette å bruke den i 21 eller eldre versjoner.

Trykk på ikonene for å laste ned.

WIN.jpg                      Mac21.jpgMac20.jpgMac19.jpgMac18.jpg

Installasjonsguide WIN              Installasjonsguide Mac

For priser / informasjon om produktet, ta kontakt på salg@graphisoft.no.