ArchiTerra nedlasting

NB! For versjon 21 må man velge å bruke enten Online lisens eller WIBUkey lisens om man har begge deler tilgjengelig.

Online lisens - for ARCHICAD 21 og 22

Online lisens krever tilgang til internett. Lisensen består av et brukernavn og passord og man kan bytte på å bruke lisensen på tvers av maskiner.

Trykk på ikonene for å laste ned.

WIN.jpg                              Mac.jpg

Installasjonsguide WIN Installasjonsguide Mac

WIBUkey lisens – for ARCHICAD 18-21

WIBUkey lisens er en rød lisensnøkkel som krever WIBUkey driver for å kjøre. Den single lisensnøkkelen må stå i den maskinen som skal bruke lisensen, men man kan bytte på å ha nøkkelen på tvers av maskiner. Denne typen lisens er ikke tilgjengelig for kjøp av nye lisenser lenger, men de som allerede har kan fortsette å bruke den i 21 eller eldre versjoner.

Trykk på ikonene for å laste ned.

WIN.jpg                      Mac21.jpgMac20.jpgMac19.jpgMac18.jpg

Installasjonsguide WIN              Installasjonsguide Mac

For priser / informasjon om produktet, ta kontakt med mina@graphisoft.no.