ArchiTerra nedlasting

ArchiTerra med SOSI-import (norsktilpasset programvareutvidelse for ARCHICAD)

ArchiTerra ny versjon!

Trykk på ikonene for å laste ned Architerra Plus 1.5 med SOSI .

WIN.jpg                              Mac.jpg

NB! I den nye versjonen er det oppdaget et lite problem med Color Area verktøyet og høyder, problemet forventes å være rettet om ikke lenge. Mac versjonen for ARCHICAD 23 er under utvikling.

Les i manualen før du installer og tar programutvidelsen i bruk.

Manualen finner du her

Nyeste versjoner benytter online lisenser

Online lisens krever tilgang til internett. Lisensen består av et brukernavn og passord og man kan enkelt  bytte på å benytte lisensen på tvers av kontors ansatte.

Kontakt salg@graphisoft.no om du har behov for oppgradering eller flere lisenser.

ArchiTerra eldre versjon!

Trykk på ikonene for å laste ned Architerra Plus 1.0 med SOSI .

WIN.jpg                              Mac.jpg

NB! For ARCHICAD 21 må man velge å bruke enten Online lisens eller WIBUkey lisens om man har begge deler tilgjengelig.

Installasjonsguide WIN Installasjonsguide Mac

WIBUkey lisens – for ARCHICAD 18-21

WIBUkey lisens er en rød lisensnøkkel som krever WIBUkey driver for å kjøre. Den single lisensnøkkelen må stå i den maskinen som skal bruke lisensen, men man kan bytte på å ha nøkkelen på tvers av maskiner. Denne typen lisens er ikke tilgjengelig for kjøp av nye lisenser lenger, men de som allerede har kan fortsette å bruke den i 21 eller eldre versjoner.

Trykk på ikonene for å laste ned.

WIN.jpg                      Mac21.jpgMac20.jpgMac19.jpgMac18.jpg

Installasjonsguide WIN              Installasjonsguide Mac

For priser / informasjon om produktet, ta kontakt på salg@graphisoft.no.