Datasmith Exporter for direktekobling mellom Twinmotion og Archicad (+ en rekke andre 3D-programmer)

Epic Games benytter en egen programvare som heter Datasmith Exporter, for å koble sine løsninger slik som Twinmotion og Unreal Engine med andre 3D-programmer. Dette muliggjør blant annet direkte link mellom Twinmotion og Archicad, men også for Revit, Sketchup, Rhino samt en rekke andre 3D-programmer.

Lastes ned for alle programmer her.

Fungere nå også for Archicad 27, husk også at Archicad må være lukket når du installerer.

Slik tar du den nye linken i bruk, etter den er installert:

1. Når du åpner Archicad etter du har installert Datasmith Exporter velger du Window > Palettes > Datasmith
  2. blobid0.png
  3. Du vil da få opp paletten for Datasmith Exporterblobid2.png
  4. Åpne Twinmotion og velg Import > Import Direct Link. Du vil nå få muligheten til å velge en Archicad fil du har åpen, samt hvordan du ønsker å importere prosjektetblobid3.png
  5. OBS! Hvis du nå ikke ser prosjektet ditt i Twinmotion kan du enkelt sjekke om synkroniseringen var vellykket ved å åpne Scene Graph øverst i høyre hjørnet. Velg filen å trykk F, modellen vil da vises. blobid4.png
  6. Gjør du en endring du ønsker å oppdatere i Archicad kan du nå klikke på synkroniserings-symbolet i paletten og endringen vil oppdateres umiddelbart
  7. blobid5.png