SCIA Engineer for Studenter og lærere

Med SCIA Engineer får du en utrolig kraftig programvare beregnet for konstruksjonsteknikk. Du kan modellere, analysere og optimalisere en 3D-modell av enhver struktur, materiale eller belastningstilstand, raskt og nøyaktig, Dette ved hjelp av et kjent, logisk og intuitivt brukergrensesnitt.

Scia vil kunne lese Archicad SAM modeller direkte via SAF-formatet, men det finnes også kobling mot Revit Structure og Tekla.