Stengt fredag 22.03.2019

Fredag 22.03.2019 vil kontoret være stengt grunnet firmatur.

Vi vil behandle innkommende henvendelser når vi er tilbake mandag 25.03.2019.

Gode kilder til selvhjelp:

I ArchiCAD: Help > ArchiCAD 22 Reference Guide, bruk Ctrl+F eller Cmd+F for å søke.

Vår YouTube-kanal: https://www.youtube.com/user/GraphisoftNorge

Utviklernes YouTube-kanal: https://www.youtube.com/user/Archicad

Utviklernes hjelpesider: http://helpcenter.graphisoft.com/

Bruk også gjerne søkefunksjonen her på våre supportsider for å finne frem til Tips&Triks (krever innlogging).