Sommerstengt 2019

Graphisoft Norge har sommerstengt uke 29 og 30, det vil si fra og med mandag 15.07.2019 til og med fredag 26.07.2019.

Det vil være normale åpningstider fra og med mandag 29.07.2019.

I uke 28 og 31 vil det være redusert kapasitet.

Gode kilder til selvhjelp:

I ArchiCAD: Help > ArchiCAD 22 Reference Guide, bruk Ctrl+F eller Cmd+F for å søke.

Vår YouTube-kanal: https://www.youtube.com/user/GraphisoftNorge

Utviklernes YouTube-kanal: https://www.youtube.com/user/Archicad

Utviklernes hjelpesider: http://helpcenter.graphisoft.com/

Bruk også gjerne søkefunksjonen her på våre sider for å finne frem til Tips&Triks (krever innlogging).

Vi ønsker alle våre kunder en god sommer.