Ikke lenger mulig å logge inn på Graphisoft ID med Google/Facebook

Graphisoft ID har fått en stadig større rolle for bedrifter, den styrer nå blant annet lisenstilgang og bedriftstilhørighet. Derfor trengs det bedre sikkerhet rundt innloggingen slik at det blir vanskeligere for uvedkommende å få tilgang.

Fra og med 15 august vil det derfor ikke lenger være mulig å logge inn via Google/Facebook slik det tidligere har vært muligheter for.

For de som kun har brukt denne muligheten for å logge inn kan man trykke Forgot Password for å satt et nytt et.

Se utviklernes artikkel her.