Snap til objekt, i plan eller snitt.

"Snappe" til objekter,  i plan eller snitt.

Forekommer dette i plan mens du arbeider, se etter magneten2021-06-07_10-11-58.png. Og påse at den er aktivert, da vil den være blå. Som vist i illustrasjon, finner du til venstre i bildet i infopaletten.

Denne kan også brukes midlertidig ved å holde inne "space"/mellomromstasten.

Oppleves det samme i snitt, er fremgangsmåten som følgende;

Gå opp på fanen til snittet > Høyre klikk > Section setting

Vertical Range > kontroller at denne er huket av på Infinite. Som vist i illutrasjonenen under.

Det er også mulig å benyttet Limitied, så lenge den ikke er 0,0.

For mer informasjon på tema, finner du her på Help Centeret.