Vilkår for support på Twinmotion

Det er per dags dato ingen mulighet for supportavtale for Twinmotion med oss, eventuelle henvendelser kan derfor måtte bli behandlet som en konsulenttjeneste. Epic Games som står bak Twinmotion har en egen supportside som dere finner og kan fritt benyttes her.

Archicad-brukere med VIP-avtale (servicekontrakt) har fått Twinmotion gratis frem til 31.12.2021. Om det gjelder hjelp til installering og registering av denne lisens har vi laget steg for steg veiledninger for dette som dere finner her.

Om du ikke har Twinmotion gratis gjennom en slik avtale kan du kontakte salg.no@nordicbim.com for et pristilbud.

Kontakt oss

Trenger dere konsulenthjelp, se vår oversikt over hva vi kan tilby og kontakt info.