Oversikt over leietakere

I den norske prosjekteringsmalen for Archicad er det gjort en rekke forhåndsinnstillinger for å lette arbeidet ditt. En av disse er en god oversikt over leietakere, både grafisk og i skjema.

Slik kan du gå fram:

• Sett ut sone(r) for utleiedel(er).
  • I innstillingene for sonen, under Classifications and properties, Administrasjon - Legg til leietaker
  • Endre navn på leietaker i Property Manager (Options > Property Manager)
    • Legger du til leietakere i denne listen må de også legges til i regelen for Graphic Override

• Aktiver Graphic Override - 31 Leietakeroversikt for en grafisk fremvisning
    • mceclip3.png
  • Se oversikt over leietakerne i View Map under Admin/drift > Utleieareal