Vilkår for support Norkart Add-on

Norkart Add-on er dessverre ikke en del av support som er inkludert i VIP-avtalen for Archicad. Trenger man for eksempel bistand av oss for å importere kartene og hvordan jobbe videre med disse, regnes dette som en konsulenttjeneste/kurs.

Er årsaken til henvendelsen en mulig tekniske feil i applikasjonen, kontakter du oss med å sende en e-post til support.no@nordicbim.com. Om våre undersøkelser bekrefter dette, vil man følgelig ikke bli fakturert. Vurderer vi henvendelsen allikevel å være en konsulenttjeneste/kurs, vil du få beskjed om det.

Vi har laget en egen webside for Norkart Add-on til Archicad, hvor du finner steg for steg opplæring i hvordan man tar dette i brukt. Følg disse videoen nøye og du vil kunne enkelt komme i gang. Her finner du også link til nedlasting av Add-on for Mac og Windows. Denne løsningen fungerer kun for Archicad 24, 25 og 26, ikke tidligere versjoner.

På vårt ressurssenter har vi samlet en rekke artikler med typiske spørsmål om problemstillinger for denne løsningen. Trenger dere konsulenthjelp, se vår oversikt over hva vi kan tilby og kontakt info.