Masseberegning i Architerra- Massebalanse

I Architerra er det mulig å gjøre enkle masseberegninger på elementer som er skapt av Architerra, f.eks. veier og platåer. Det gjøres slik:

Først må Architerra gjøre en intern kalkulasjon, det gjøres på denne måten:

Når architerra er ferdig, kan vi hente opp det rette skjemaet: Base(Architerra_DB)

OnDemand-kurs i nye ArchiTerra m/SOSI-import

ArchiTerra har kommet i ny versjon, med en rekke nyheter og forbedringer som vil kunne effektivere hverdagen betraktelig for de som har behov for å redigere/bearbeide terreng.

Kurset er på tre timer og er uavhengig av tid og sted, du kan derfor ta det når det passer deg selv best. Les mer og evt. meld deg på.