Skyvedør butikkfasade

Skyvedører for typiske inngangsparti til butikker etc. kan være litt vanskelig å finne og en del prøver å nok å sette inn vanlige skyvedører med sidefelt etc. I biblioteket til Archicad ligger den noen skyvedører som ved første inntrykk ser ut som enkeltdører, men disse har faktisk flere valg for dørblad og faste felt. Så om man velger objektene som heter "Skyvedør" eller om man vil ha overlys "Skyvedør med overlys" så kan man velge f.eks. "4 dørblad og 2 skyve" for å få resultatet vist under.

I 3D

I 2D og 1:50

Velg en av de variantene du ønsker og under "Dørinnstillinger og åpninger" finner du valget for åpningstype.