Bug rapport

Får du bug rapport, som gjør at du ikke får jobbet videre. Er det følgende vi trenger for å kunne hjelpe til.

En leveranse med følgende:

1. Beskrivelse. Se om du kan gjenskape problemet, hvis ja hvordan. Skriv en kort detaljert beskrivelse til oss om hva som ble gjort før det kræsjer.

2. Screenshot av bugrapporten eller Bug Id.

3. Filen, enten som en .PLA eller en Support Package, dette finner du mer ut om her: Support Package

Hvorfor spør vi etter dette?

Årsaken for dette er at det er dette vår utvikler trenger for å kunne hjelpe til med problemet. Har man dette kan de utforske om problemet ligger på Archicad eller andre ting som gjør at det kræsjer.