Dørmarkør (Label) på Curtain Wall

For å benytte en markør for dører og vinduer som er en del av en Curtain Wall, må man benytte en "Label". Aktivering av dette er kun tilgjengelige om man går via "Documents" menyen og "Annotation"

NB! Man må ha den Curtain Wall du skal ha markør på (Label), valgt før du går videre.

Velg så de panelene som du ønsker å ha markør på i plan

En standardmarkør (default) kommer opp etter du har trykket "Label"

Du kan nå enkelt endre den til en annen som ev.t passer deg bedre i etterkant slik som vist i eksemplet under (husk, ikke alle Labels kan benyttes til CW).