Unngå mange snitt og fasadeoppriss

Du bør unngå veldig mange snitt og fasadeoppriss. Disse er en del av den levende modellen og oppdateres kontinuerlig. Om man har mange snitt og fasader kan det føre til tregheter i prosjektet, da disse genererer midlertidig bakgrunnsdata.

Ta i bruk egnet verktøy:

• Bruk Detail Tool, Worksheet Tool, Interior Elevation og 3D document. Dette er gode erstatninger for å unngå mange snitt og fasader.
  • Lag hjelpesnitt, men ikke unødvendig mange og slett de så fort det ikke er behov for dem lenger.
    • Ha 2-3 hjelpesnitt som man flytter rundt på og dermed bruker om igjen.
      Jobber man i Teamwork kan man f.eks navngi snittene med sitt eget navn.
      Husk at snitt kan åpnes og jobbes på av alle i teamet, utnytt dette istedenfor å lage nye snitt hele tiden.

• Arbeid i 2D på snitt og opprett views av det som ønskes for tegningsproduksjon. Her kan lagstruktur og målestokk (1:50,1:100 osv) være til god hjelp.