Hopp til hovedinnholdet

ArchiTerra : Feilmelding "Error while modifying/creating the object"

Kommentarer

1 kommentar

• hac

Hei,

Jeg har et Norkart-terreng som jeg har gjort om til et redigerbart ArchiTerra mesh. Nå prøver jeg å tegne en vei på terrenget, men får feilmeldingen "Error while modifying/creating the object". Jeg har tegnet en linje med polyline tool fra ArchiTerra-paletten, klikker så på "road", ser over innstillingene og klikker "ok". Så kommer feilmeldingen. Hva er det jeg gjør galt?

Med vennlig hilsen,

Helene Aamlid Cola