Archicad nedlasting

ac 27 1.jpg

Les alltid informasjonen om anbefalte krav til system og maskinvare før du installerer

Installeringsveiledning

Oppdatering av lisenser

NB! Om man har lånt en lisens fra en flytende nettverks-lisens (Borrowing), må denne leveres tilbake til systemet før man oppgraderer lisensen.

Nedlasting av Archicad 27 for Mac og Windows

For å kunne laste ned programvaren må du ha en Graphisoft ID.

NB! Norsktilpasset Archicad 27 for studenter og lærere finner du på Archicads studentportal - MyArchicad.

____________________________________________________________________________________

BIMcloud

BIMcloud har en egen oppdateringssyklus uavhengig av Archicad versjon, du finner mer info og nedlasting her.

Vi anbefaler alltid at installasjon av BIMcloud gjøres av et profesjonelt IT-firma med kompetanse innen databaseprogrammer

Nyheter i Archicad 27

Webinar holdes 5. oktober om nyhetene i oppdaterte produkter for høsten 2023.

Meld deg på her

Det norske nyhetskurset for Archicad 27 vil bli som On-Demand og man kan derfor se det når det passer best.  Kurset er ikke helt klart, men vil finnes under vår kursoversikt her

Se her for eldre Archicad versjoner