Kontormal

Nordic BIM Group Norge tilbyr oppsett av kontormal som egen konsulenttjeneste da dette kan være omfattende arbeid og er viktig at blir gjort ryddig og ordentlig slik at man unngår unødvendig rot i kontorets prosjekter.

Ta gjerne kontakt med en av våre konsulenter for å bestille dette:

Gaute Holm                                                 Ingvill Bugge

E-post: gaute.holm@nordicbim.com           E-post: ingvill.bugge@nordicbim.com

Telefon: 21 55 58 03                                     Telefon: 21 55 58 13

Dersom man allerede har en kontormal fra tidligere eller ønsker å sette opp en selv vil dette tipset ta for seg noen råd rundt dette.

Utviklerne har også laget en egen guide for oppgradering av mal fra 23 til 24 som du finner her