Skisserendering i 3D

I mange tilfeller kan en BIM-modell og tegninger fra denne, se ut som om alt er ferdig gjennomtenk og planlagt. Det er derfor ofte ønskelig i tidlig fase og presentere perspektiver og forskjellige utsnitt av modellen etc. som skisser, men et DAK-verktøy tegner kun rette linjer og er for presist for dette. Med Archicads innebygde skisserender kan man lage «håndtegnede» presentasjoner direkte ut fra modellen.