Får du feilmeldingen "Error occurred during the last Teamwork operation"?

Når en bruker i Archicad prøver å dele et prosjekt, åpne et prosjekt eller ligende, og prossessen feiler og man får følgende feilmelding.

error.jfif

Er det flere ting som kan være årsaken til dette, vi anbefaler at man starter øverst og jobber seg nedover i kronologisk rekkefølge for å avdekke om hvor dypt problemet ligger. Årsakene kan være følgende;

• Nettverksproblemer
  • Slette Lokal Data (Local Data Manager)
  • Manglende lagringsplass på server
  • Prosjektet må reparers (Open and Repair)
  • Feil tilgang til filer på brukerens maskin
  • Feil tilgang på innstilinger på server
  • Bruker/lokal Cache filen er korrupt
  • TWDataOptions.xml fil er korrupt

For mer info kan du lese om alt dette i denne artikkelen.

Error occurred during the last Teamwork operation