Mac OS Monterey 12.4

Oppdatering til Mac Os 12.4

I midten av mai kom Apple med en oppdatering 12.4 av Mac OS Monterey. Etter mye testing har det blitt avdekket at oppdateringen i Archicad 25 med build nr. (Hotfix) 5010 og Archicad 24 build nr. 7006 skal være kompatibelt med Mac OS 12.4.

Det betyr at våre kunder nå kan oppdatere til dette Mac OS 12.4.

En artikkel som er viktig å bite seg merke i når det kommer til Mac og oppdateringer er denne som tar for seg Når bør man oppdatere til nyeste Mac OS. Denne forklare mer utdypende om hvorfor vi anbefaler å vente med å oppdatere OS og når dette ev.t bør gjøres.

How to download and install Apple's macOS 12 Monterey | TechRadar

NB! Slå alltid av Automatisk oppdatering som det står om i artikkelen over, da får du bedre kontroll på når maskinen oppdatere slik at man slipper en del av problemene.