ArchiTerra : Feilmelding "Error while modifying/creating the object"

Opplever du at når du forsøker å sette ut et objekt fra ArchiTerra paletten, kan du få følgende melding:

"Error while modifying/creating the object"

Årsaken for dette er at det mest sannsynlig ligger inne feil versjon av ASU-Library i filen din.

Løsningen på dette er å fjerne det ASU-bibliotektet som ligger inne og erstatte det med bilioteket som er riktig for din versjon.

Trykke Add.. Og da finne frem til GRAPHISOFT >Archicad XX (versjon filen din er) >Add-Ons >ArchiTerra Plus XX

Eksemple hentet fra PC, Add Linked Library, C-disk, Archicad 24.

Marker mappen ASU_Library, velg Choose. Trykk derretter Reload & Apply eller Replace

NB! Husk alltid å ha siste versjon av ArchiTerra, begynner det å bli en stund siden du lastet ned ArchiTerra, vil jeg anbefale å avinstallere og installere siste versjon.

Denne finner du her: Nyeste versjon av Architerra download.