Dialogbokser har forsvunnet

Det er fort gjort å huke av for 'Don't show this dialog again'. Men enkelte ganger vil man gjerne ha den tilbake, slik at man kan gjøre endringer i innstillingene man har gjort.

For eksempel ved bruk av Hotlink, hvor man får spørsmål om man ønsker å lagre biblioteket i Embedded Library eller External location. Dersom man har huket av for 'Don't show this dialog again' vil den naturligvis ikke dukke opp igjen ved neste import og alle senere Hotlinks vil lagre bibliotekene i Embedded eller på den eksterne filstien.

Løsning:

For å tilbakestille, slik at dialogbokser som denne kommer opp igjen, kan man gå til:
Options > Work Environment > Enable All Informational Messagesmceclip0.png