Rosa slør fra tak, rosa vegger eller røde markeringer fra tak. - Trimming Bodies

Opplever du at modellen din har fått et rødt slør, alle veggene har fått fargen rosa/røde markeringer.

Dette kan for mange være at man har kommet borti funksjonene som heter Trimming Bodies. Denne er  aktivert når den er blå som man ser under.

1. For å få slått av denne markere man en tilfeldig komponent i 2D eller i 3D da får man tilgang til funksjonene. Dette for å aktivere det lille huset kalt Trim Element to Roof/Shell.
  2. Trykk på sort pil til høyre for funksjonen
  3. Trykk på Trimming Bodies.

For å lese om flere muligheter og bruksområder for Trimming Body- funksjonen les også Define Trimming Bodies