Goodies for Archicad

Goodies er en gratis tilleggspakke som inneholder 10 ulike add-ons utviklet av Graphisoft. Disse kan være med på å forenkle og effektivisere hverdagen, når man jobber i Archicad, dette både om man jobber med store eller små prosjekter. Man kan velge å installere alle eller bare de man ønsker, dette styrer man ved å huke av ønskede funksjoner i installeringen.

NB! Goodies er ikke en del av standard Archicad og supporteres eller utvikles ikke videre. Se mer informasjon i bunnen av denne artikkelen.

I Goodies finner man følgende tilllegg:

Noen kunder kan oppleve at Goodies ikke kommer opp i Archicad. Ofte da i nyere versjoner av Archicad, følg artiklene under for å se løsningen på dette.

Mac - Goodies kommer ikke opp i Archicad etter installasjon.

WIN - Goodies kommer ikke opp i Archicad etter installasjon.

Goodies for Archicad 27 NOR

Nedlastningside for Archicad 27 Goodies Suite.

ac 27 1.jpg

NB! Goodies er basert på eldre programmerings-kode som Graphisoft ikke støttes lenger. Bruk dem gjerne, men vær oppmerksom på at de kanskje ikke fungerer helt som de skal. Goodies er derfor heller ikke noe som dekkes av VIP-avtalen og eller som vår supporttjeneste bistår med. Trenger man hjelp til installering eller for å ta det i bruk, er det å regne som en konsulenttjeneste.

Goodiespakke for eldre versjoner av Archicad

Hver Archicad versjon har en egen Goodiespakke, har du en eldre versjon av Archicad se mer nedenfor.

Download Goodies for Archicad 26

Download Goodies for Archicad 25

Download Goodies for Archicad 24

Download Goodies for Archicad 23

Download Goodies for Archicad 22

Download Goodies for Archicad 21

Download Goodies for Archicad 20

Download Goodies for Archicad 19

Download Goodies for Archicad 18

Download Goodies for Archicad 17

Download Goodies for Archicad 16

Download Goodies for Archicad 15

Download Goodies for Archicad 14