Datasmith Exporter for Mac

På Mac lastes Datasmith Exporter ned som en pakke med tre filer. Disse er av filtypen bundle. Dette er ikke innstallasjonsfiler.

Disse filene bør flyttes til de respektive Add-Ons mappene. Altså filen som heter DatasmithARCHICAD25Exporter.bundle flyttes til /Programmer/Graphisoft/Archicad 25/Add-Ons. Skal du bruke Exporteren med Archicad 23 eller 24, flytt filen du trenger (23 eller 24) til den respektive Archicad mappen.

Når det er gjort kan du gå tilbake til Archicad, gå til Window>Pallettes>Datasmith, trykk på denne.
Den lille palletten som kommer opp er Datasmith Exporter.

Om den fortsatt ikke er synlig her kan du gå til Options>Add-On Manager og legge den til, enten ved å trykke på avhukingsboksen for Datasmith i listen over Add-Ons eller trykke Add... og finne fram til filbanen hvor bundlefila ligger.