Få en god innføring mulighetene med BIMcloud på norsk

Med BIMcloud har du full frihet til å jobbe fra hvor du vil, når du vil, både i sanntid eller offline.

Dette uten å være avhengig av interne servere, VPN, eller hastigheten på internettkoblingen din. BIMcloud gir økt fleksibilitet og tilgjengelighet i prosjektene uansett om du er et mindre kontor, eller er et større prosjekteringsteam med flere kontorer og avdelinger.

Lær mer om hvordan BIMcloud blant annet kan utnyttes til å:

• Laste opp og ned alle involverte filtyper.
  • Direkte linke IFC og andre filtyper.
  • Enkelt publiser alle tegninger og filer til BIMcloud.
  • Styre rettigheter samt dele tilgang med andre involverte.
  • Følge endringer som andre i prosjekteringsteamet gjør.
  • Sammenligne designendringer.
  • Håndtere Issues og kommunisere disse med andre.

Se innføringen gratis her