Library Not Loaded - ASU_Library

Når man arbeider med Teamwork og BIMcloud i en fil hvor Architerras ASU_Library er lastet kan man oppleve å få problemer med biblioteket. Archicad vil ikke godta det ASU_Library som lastes inn, og Archicad kommer inn i en løkke med stadige spørsmål om å laste inn det biblioteket. Dette er fordi Architerras bibliotek ikke er spesifikt identifisert med den versjonen Archicad det hører til. Så når ASU_Library fra alle versjoner heter det samme vet ikke programmet hvilket bibliotek det skal hente.

Det første du må gjøre for å komme ut av loopen er å lukke fila og åpne den på nytt, så kan du følge den videoen som er vedlagt. Den tar deg gjennom de neste stegene for å komme ut av loopen.

Det som gjøres i den videoen er å bytte ut ASU_Library på BIMcloud serveren med det ASU_library som passer til den versjonen av Archicad du vil kjøre, og så reloade det.

En ting man kan gjøre for å unngå at dette skjer er å legge på versjonsnummeret på navnet til mappen, F.eks. "ASU_Library24" og så laste dette opp til BIMcloud og linke inn riktig versjon i prosjektene.