Hvordan konfigurere en software-lisens

Del 1 - Authentication key

Hvordan knytte en ny software-lisens til firma og laste ned lisens for første gang.

Mer informasjon vedr. software-lisenser finner man her.

Del 2 - Tilegne lisens til spesifikk bruker

Hvordan laste ned og opp en software-lisens via Graphisoft License Manager Tool.

Mer informasjon vedr. software-lisenser finner man her.

Del 3 - Laste ned og opp en software lisens

Hvordan laste ned og opp en software-lisens via Graphisoft License Manager Tool.

Mer informasjon vedr. software-lisenser finner man her.

Del 4 - Laste ned og distribuere nettverkslisensen via servermaskin

Hvordan sette opp Codemeter til å distribuere lisenser over nettverket.

Mer informasjon vedr. software-lisenser finner man her.

Del 5 - Hvordan få tak i lisens via nettverket

Hvordan legge til IP-adresse i Codemeter Server Search List.

Mer informasjon vedr. software-lisenser finner man her.