Bytte Dør-/vindustemple NOR(Gammel) til Dør-/vindustempel med brann- og lyd krav.

Dørstempel NOR er et stempel fra tidligere versjoner av Archicad som ligger inne av akkurat den grunn, til bruk i gamle prosjekter. Når det skal etableres nye stempler er det Dørstempel som skal  benyttes. Er det blitt brukt Dørstempel NOR og det er ønske om å visualisere brann- og lydkrav. Vil ikke dette bli hentet fra properties. Da er anbefaling å gjøre følgende.

Gå inn i Door settings, under Dimension marker, endre markør fra Dørmarkør NOR settes Dørstempel.

1. Gå deretter ned til Innhold etter målestokk.. > Klassifisering og egenskapslabel.

2. Innstillinger Dørstempel > start med å krysse av på klassifisering og egenskapslabel både i "Vis opp til 1:50" og "Vis fra 1:50"

Byttet fra Dørmarkør NOR til Dørstempel vil tømme 1.RAD og 2.RAD.
4. Trykk på 1.RAD pilen på venstre side, i bilde 3. vist på  3.RAD.  Fortsett slik til dine blir likt 1.RAD og 2. RAD vist i bilde 3.

5. Gå på Classification and properties.
6. Fyll inn brann/lyd krav.
7. Sett ut dører.

Resultatet på dørstempel med brann- og lydkrav.