Jotun Add-on til Archicad

Mange ønsker Jotuns utvalg av farger i sin modell. Link til nedlasting og installasjonsveiledning finner du på Jotuns sider.

Jotun Add-on er en programvareutvidelse for Archicad og inngår ikke i hovedprogrammets VIP-avtale.
Trenger du ytterligere hjelp kan en av våre konsulenter bistå.

NB. Denne Add-On er foreløpig kun tilgjengelig for Intel-basert versjon av Archicad på Mac og opp til versjon 26.

Det er Jotun som er ansvarlig for at denne blir oppdatert/tilgjengeliggjort for nyere Archicad-versjoner, ta gjerne kontakt med de for å etterlyse dette.