Kledning til overkant tak

Lurer du på hvordan du kan dra kledningen på modellen din til overkant av taket for et moderne uttrykk? Videoen over illustrerer dette.

I Archicad jobber vi med Building Materials som har forskjellige prioriteringer. Etter du har trimmet veggene opp mot taket er det Building Materials som bestemmer hvordan koblingen mellom elementene blir fremstilt. Dersom man ønsker å gjøre endring i prioriteringene på et materiale er det alltid greit å først lage en kopi/duplikat slik at man beholder originalen, endringen vil påvirke alle elementer som eventuelt bruker det redigerte materialet.

Dersom du ønsker å vite mer om hvordan Building Materials fungerer kan du lese mer om dette her.