Rutiner for tapt lisens?

Steg 1. Ta kontakt med vår support-avdeling på support.no@nordicbim.com for avklaring av hva som har skjedd med lisensen og kostnad for erstatning.

Steg 2. Du vil motta et skjema for tapt nøkkel som må signeres. Dette skjer med elektronisk signering.

Steg 3. Etter signering vil du motta en mail med nytt Software lisensnummer eller få tilsendt ny Codemeter/hardwarenøkkel.

Steg 4. Når du har mottatt ny lisens (Software eller Codemeter/hardware), oppdaterer du lisensen i License Manager Tool for å fullføre prosessen. Oppstår det utfordringer med dette, ta kontakt med support-avdelingen direkte på tlf. 21555820 eller via e-post support.no@nordicbim.com så hjelper vi deg.