LAND4 for landskapsarkitekter

Dansk, profesjonell programvareutvidelse til Archicad for landskapsarkitekter. LAND4 fokuserer på selve terrengarbeidet, kotering, fall, og terrengoverflater. LAND4 dominerer det danske landskapsarkitekt markedet, når utviklerne skulle ta skrittet over fra AutoCAD til BIM, testet de forskjellige løsninger og fant ut at Archicad var det eneste som håndterte oppgaven godt nok. Fungerer både for Mac og Windows.