0 byte i biblioteker teamwork?

Hvis du har 0 byts på bibliotekene må du slette lokal data slik at du kan laste ned en ny versjon av bibliotek og filen.

Det du gjør er å ta en Send and receive > lukker teamwork filen > åpner en ny fil > går til Teamwork fanen i toppen av skjermen > Project > Local Data Manager > her sletter du alt som ligger her.

For mer info om dette se gjerne denne artikkelen: Slette Lokal Data (Local Data Manager)

NB!! har du usendte endringer vil disse slettes hvis du sletter Local Data > åpner du teamwork filen på nytt så skal det være i orden.