Json/Python scripting direkte i Archicad

Den integrerte Archicad-Python koblingen muliggjør bruk av scripts i Archicad 24. Du kan laste ned en rekke ferdige eksempler som kan brukes som de er, eller enkelt tilpasses ditt eget behov. Scripts med Python muliggjør en rekke automatiseringer av tidkrevende oppgaver slik som f.eks. renummerere alle rom i en bygning automatisk, eller sende ut alle tegninger for deg via Publisher funksjonen til PDF, DWG og IFC etc. mens du gjør noe annet.

• Info: Archicad-Python
  • Les i manualen om hvordan Python-verktøyet aktiveres i Archicad før du setter i gang
  • Last ned ferdige scripts som du kan endre på, eller bruke som de er klar til bruk: Rhino eller Python scripts
  • Dypere informasjon for den som vil lære mer om JSON API og Python API til Archicad