Curtain Wall editering - Scheme Grid

Videoen over illustrerer hvordan man kan editere omrisset av en Curtain Wall gjennom et snitt og editeringsfunksjonen. Som illustrert i videoen er det Scheme Grid som bestemmer omrisset av elementet, dersom man opplever problemer med å få tak i akkurat denne kan det være ryddig å skjule de andre delene under editeringen. Denne funksjonen er også tilgjengelig i 3D miljøet, og man kan bl.a. legge til flere noder, vinkler, etc.