Archicad for Studenter

Norsktilpasset versjon av Archicad 27 er klar for studenter, lærere og skoler.

Se vårt gratis nyhets-webinar for å lære mer om de fantastiske nye mulighetene her.

Trinn 1: Registrer og Download

For å få studentlisens for ARCHICAD, gå inn her. Velg Registrer & Download.

Da blir du videresendt til en side hvor du kan opprette Graphisoft ID. Har du e-postadresse knyttet til skolen din anbefaler vi å bruke den, da vil prosessen gå raskere og du slipper å sende inn bekreftelse på at du er student.

Dersom du ikke har en skole e-post må du sende kopi av studentbevis til student.no@nordicbim.com. Har du allerede en Graphisoft ID, bruk 'Sign in' funksjonen nederst på siden.

Etter dette vil du få en bekreftelse på mail om at din e-post er registrert.                                                                          Trykk på linken i mailen. Der vil du finne lisensnummer og nedlastningsklink til din 30 dagers prøveperiode.

Trinn 2: Start installasjonsprosessen

Trykk på Download, kjør nedlastningsfilen og installer Archicad. Installasjonsguide finnes her.

Trinn 3: Skriv inn brukernavn og serienummer

Brukernavnet er e-postadressen du har registrert deg med og serienummeret som ligger på Myarchicad.graphisoft.com, som vist over.

Det vil komme et vindu med hvordan man ønsker å aktivere Archicad (Activate ARCHICAD with:)
Her skal du velge Trial/Education serial number.

Trykk Continue

• Fyll inn epost og lisensnummer.
  • Når du har angitt bruker-ID og serienummer, klikker du på Restart ARCHICAD.
  • Da er prøveperioden din i gang.

Trinn 4: Søk om ett års studentlisens med Archicad.

På MyARCHICAD-nettstedet (Myarchicad) finner du en knapp for å søke om 1 års lisens gratis.

Ved å trykke på denne knappen, får du opp søknaden for 1 års studentlisens.
Gjerne gjør dette før du tar i bruk Archicad, slik at det ikke blir glemt og man plutselig er uten lisens.

Fyll inn skjemaet.

Du er nå klar til å ta i bruk Archicad.

For mer info se denne linken; her.

Sjekk også ut Nordic BIM Group Norge sitt ressurssenter for mer info.