Archicad for Studenter

Norsktilpasset versjon av Archicad 27 er klar for studenter, lærere og skoler.

Se vårt gratis nyhets-webinar for å lære mer om de fantastiske nye mulighetene her.

For deg som er student, lærer eller skole så leveres Archicad som en ferdig norsktilpasset (NOR) versjon. Det følger med over 2500 parametriske objekter og symboler slik som vinduer, dører, stålprofiler, inventar og møbler etc. Du finner også norske vegg-, gulv-, tak-, bjelker- og søyletyper etc. samt ferdig instillinger for prosjekteringsfasene med tegningsoppsett, skjemaer og lister for mengdeuttak etc.

Trinn 1: Registrer og Download

For å få studentlisens for ARCHICAD, gå til myarchicad.com. Velg Registrer & Download.

Da blir du videresendt til en side hvor du kan opprette Graphisoft ID. Har du e-postadresse knyttet til skolen din anbefaler vi å bruke den, da vil prosessen gå raskere og du slipper å sende inn bekreftelse på at du er student.

Dersom du ikke har en skole e-post må du sende kopi av studentbevis til student.no@nordicbim.com. Har du allerede en Graphisoft ID, bruk 'Sign in' funksjonen nederst på siden.

Etter dette vil du få en bekreftelse på mail om at din e-post er registrert.                                                                          Trykk på linken i mailen. Der vil du finne lisensnummer og nedlastningsklink til din 30 dagers prøveperiode.

NB! Får du ikke en mail ? Sjekk at adressen du har benyttet er korrekt og at e-poster du får fra oss ikke havner i SPAM/Søppelpost mappen din.

Trinn 2: Start installasjonsprosessen

Trykk på Download, kjør nedlastningsfilen og installer Archicad. egen Installasjonsguide finnes her.

Trinn 3: Skriv inn brukernavn og serienummer

Brukernavnet er e-postadressen du har registrert deg med og serienummeret som ligger på Myarchicad.graphisoft.com, som vist over.

Det vil komme et vindu med hvordan man ønsker å aktivere Archicad (Activate ARCHICAD with:)
Her skal du velge Trial/Education serial number.

Trykk Continue

• Fyll inn epost og lisensnummer.
  • Når du har angitt bruker-ID og serienummer, klikker du på Restart ARCHICAD.
  • Da er prøveperioden din i gang.

Trinn 4: Søk om ett års studentlisens med Archicad.

Gå til myarchicad.com hvor du registrerte deg og logg inn med brukernavn og det passord du opprettet. Her finner du nå en knapp for å søke om 1 års lisens gratis.

Ved å trykke på denne knappen, får du opp søknaden for 1 års studentlisens.
Gjerne gjør dette før du tar i bruk Archicad, slik at det ikke blir glemt og man plutselig er uten lisens.

Fyll inn skjemaet.

Du er nå klar til å ta i bruk Archicad for ett år!

Fornyelse av studentlisens!

Om du skal studere videre etter ett år har gått, må du fornye lisens du har. Dette er veldig enkelt og gjøres også på myarchicad.com. Les mer

For mer info se denne linken; her.

Sjekk også ut Nordic BIM Group Norge sitt ressurssenter for mer info.