Får ikke valgt, eller importert data fra Norkart

Noen opplever at kartdata ikke kommer inn i Archicad etter at de har trykket OK.

Dette er nok kun fordi man faktisk ikke har valgt hvilken terrengpakke man skal importere. Først når det du ønsker er markert med blått (som i eks. under) kan man velge å huke av for det man ønsker importert av data.

Når du har markert det du ønsker, trykk OK. Du vil da komme til neste dialogboks, hvor du kan gjøre flere valg for innstillinger/valg av importen. Etter eventuelle endrede valg er utført, eller om man ikke ønsker å endre noe, trykk OK for å gå videre. Vent så til importen er fullført.

NB! For å ta i bruk løsningen, følg alle stegene veldig nøye i vår enkle video-brukerveiledning her.

Les mer om vilkår for support for Norkart Add-on.