Kompatible filtyper

Archicad støtter en rekke filformater. Har du mottatt en filtype som du er usikker på om du kan hente inn, eller blitt bedt om å sende fra deg en filtype du ikke kjenner til, kan du se i denne listen for å sjekke om dette er et filformat som Archicad støtter. Bruk Ctrl+F/cmd+F for å søke i listen.

Enkelte filformater vil muligens ikke vises i denne listen da de f.eks kan være koblet til en Add-On og ikke er native til Archicad, slik som for eksempel SOSI, som er et helnorsk format som kan hentes inn ved hjelp av ArchiTerra.

.Kof er også et format som ikke vil dukke opp i denne listen, men som allikevel er mulig å bearbeide slik at det kan importeres. Hvordan dette gjøres kan du lese om i denne artikkelen.